recepten desserts kookstudio 25

meer info?

010-418 38 26 Open: 7 dagen per week op resevering

desserts

- Aardbeienbavarois met lavendeltuilles
- Aardbeien-frambozen yoghurt ijstaart met lange vingers
- American chocolatecake met abrikozenjam en chocoladekrullen

- American cherry cheescake met bastognekoeken
- Appelbollen met vanillesaus
- Appel-rum frangipan met karamel en ijs
- Banoffee Pie (Banaan-toffee taartje)
- Banoffee Pie IJs
- Bavarois van amaretto met amarettikoekjes en karamel
- Brownies
- Cantuccini
- Chocolade cakejes met physalis
- Chocolade eclairs (soezen) met chocolade banketbakkersroom en ganache
- Chocolade hazelnoot taart
- Chocolade lolly met spekkoek en hazelnoten
- Chocolade moulleux (cake met vloeibare vulling)
- Chocolademousse met likeur en sesamwafeltjes
- Chocolade pavlova met room en frambozen
- Chocolade rol met amaretti koekjes en hazelnoot
- Chocolade sorbetijs
- Chocolade met coeur de cognac
- Chocolade sigaartje van filodeeg
- Citroen kwarktaart
- Crema Catalana (Spaanse variant op creme brullee)
- Eclaires
- Frambozen parfait
- Frangipan taart
- Gekaramelliseerde ananas met karamel
- Geroosterd Fries suikerbrood met chocolade parfait met kahlua
- Grand dessert

- Gevuld speculaastaartje
- Hazelnoot schuimtaart
- Kersenbavarois met brandysnaps en kersencoulis- Kirsch taartje met marsepein
- Klassieke mini pavlova met rood fruit en kwark
- Koud soepje van rood fruit met vanillemascarpone en roomijs
- Lasagne van knapperig filodeeg met vers fruit en vanillecreme

- Lemon merengue met slagroom en rood fruit
- Lemon posset en chocolade mousse met earl grey en sinaasappelroom
- Lemon posste frambozen sorbetijs en tuilles
- Limoenpuddinkjes met appel
- Marquise van chocolade met vanille-room
- Merengues met wite chocolademousse, frambozen en vanillemascarpone
- Parfait van Amerettikoekjes met granita van amaretto en chocoladecrunch
- Parfait van koffie met karamel en chocoladecrunch
- Parfait van limoncello (met limoncello recept)
- Profiterol (kleine soesjes gevuld met slagroom overgoten met karamel- en chocolade)
- Peertjes in filodeeg met chocola, amandel en sinaasappel
- Parfait van bosvruchten met coulis en vanille glasnoedels
- Parfait van kletskoppen met frambozencoulis
- Parfait van speculaas met sinaasappel

- Peren-toffee taart met creme fraiche en hazelnoot
- Roomijs basisrecept

- Sachertorte (chocoladetaart)
- Semifreddo al lampone (vers ijs met frambozen en citroentuiles)
- Siciliaanse panna cotta met limoncello, aardbeiensaus en tuilles
- smeuige brownietaart met creme van passievrucht
- Speculaas parfait met amandelroom en sinaasappel
- Stapeltaartje van speculaas-zandkoekjes met amandelmascarpone en sinaasappel
- Sticky toffee pecan chocladetaart
- Tarte au citron avec merinque
- Tarte tatin van peer met gesponnen suiker
- Tarte tatin van banaan met karamel

- Tirami su met amarettikoekjes en karamelsiroop
- Tirami su met citroen
- Tirami Su met vers fruit en sabayon van Muscato d'Asti
- Torta della Nonna
- Trio van aardbeien met tuilles
- Two nuts chocolate cake
- Witte chococladetaart met amaretti koekjes
- Witte chococlademousse met amarenekersen
- Witte chocolade-perzikken kwarktaart
- Zucotto met stoofpeertje in wite wijn
- Zwitserse rol met amarettikoekjes, chocola en frambozencoulis

 

 

contact

Telefoon: 010-418 38 26

Adres: Dovenetelstraat 25, 3053 JD Rotterdam

Open: 7 dagen per week op reservering

E-mail: info@k25.nl

bedrijfs- en bankgegevens