Kookstudio

meer info?

010-418 38 26 Open: 7 dagen per week op resevering

hoofdgerechten

- Creoolse rijstschotel met kip, banaan, paksoi en klapper (ook vega)
- Crispy fillet of porc
- Entrecote met gelaceerde sjalotjes in portsaus en tijm tuilles
- Gegrilde entrecote met compote van rode uien
- Hertenbiefstukje met truffeljus en kruidenpuree

- Fish and chips met ravigottesaus
- Gebakken gamba's met garnalensaus en wilde rijst
- Gefrituurd lamsfilet met tempurah en tomatentartaar
- Gegrilde kalfsentrecote met verse groene pepersaus
- Gegrild runderbavette met truffelmayonaise
- Gegrild runderfilet met avocado en pittige portsaus
- Gegrilde lamsfilet met tijm-honingsaus
- Gegratineerde lamsfilet met portsaus en dragon
- Gegrilde ossenhaas met paprikaroomsaus
- Gegrilde tournedos met paddenstoelentaartje
- Gegrilde tournedos met sjalottenkletskop en demi-glace saus
- Gegrilde tournedos met knapperig paddenstoelentaartje met madeira
- Gegrilde ossenhaaspuntjes met peper cognacsaus

- Gegratineerde lamsfilet met portsaus en dragon
- Gegrilde tonijnfilet met tapenade en basilicumolie
- Gevulde kalkoenrolletjes met ricotta en pesto
- Gevulde lamskoteletjes met kruidenham en roergebakken paprika
- Kabeljauw gevuld met pesto in rauwe ham
- Kabeljauwfilet met nantuasaus en Hollandse garnalen
- Kabeljauwfilet met saffraansaus
- Kalfsfiletrolletjes met feta en citroen
- Kalfsentrecote met knoflookjus
- Kalkoenfilet met abrikozen en morieljes met puree van truffelaardappel en sjalot rode wijnsaus
- Lamsspies op Marokkaanse wijze met knoflook koriandersaus
- langzaam gegaarde diamanthaas met morieljesaus en cvalvados

- Lemon & Garlic chicken
- Ossenhaas puntjes met balsamico
- Ossenhaas met eendenpate en portsaus
- Ossenhaas puntjes met roquefortsaus
- Ossenhaas filet gepaneerd in bospaddestoelen met portsaus
- Roergebakken Kantonese varkenshaas met honing
- Rollade van kipfilet gevuld met zontomaat

- Rillette van kip met truffelgehakt en katenspek
- Risotto met paprika sabayon en gegrilde varkensmedaillons
- Roergebakken varkenhaas met sugar snaps en cashew noten

- Roodbaarsfilet met witte wijnsaus

- Roodbaars gegrild met beurre blanc saus
- Saltimbocca
- Spiesje van lamsfilet aan rozemarijn met pitabrood
- Tournedos met oesterzwammen en knoflook-sojasaus
- Stoofpotje van kalfsvlees met pesto en bladerdeeg

- Tournedos met groene pepersaus
- Tournedos met portsaus
- Varkenshaas en croute met paneer en oesterzwammensaus
- Varkenshaas gevuld met duxelles van paddenstoelen en rode wijnsaus
- Varkenshaas in rauwe ham met lookaardappels
- Varkenshaas medaillons met een gatin van Old Amsterdam en korianderpesto
- Varkensmedaillons met roquefortboter
- Varkenshaas gewikkeld in rauwe ham gevuld met kruidenkaas
- Varkenshaas en croute gevuld met kruidenkaas
 

contact

Telefoon: 010-418 38 26

Adres: Dovenetelstraat 25, 3053 JD Rotterdam

Open: 7 dagen per week op reservering

E-mail: info@k25.nl

bedrijfs- en bankgegevens