Kookstudio 25 Rotterdam

meer info?

010-418 38 26 Open: 7 dagen per week op resevering

Over ons

Kookstudio 25, Berry & Carola Pronk
Berry en Carola Pronk

Foto- Eric Fecken

Sinds 2003 is Kookstudio 25 al een begrip in Rotterdam.
Berry en Carola Pronk runnen samen met een team van enthousiaste topkoks , Rotterdam's grootste en gezelligste kookstudio.
Kookstudio 25 is een erkende kookstudio, we zijn aangesloten bij het Kookstudio gilde.
Dit houdt in dat we werken met gediplomeerde koks met professionele apparatuur, volgens de strenge hygiene eisen (H.A.C.C.P). Ook zijn wij een erkend SVH leerbedrijf (stichting vakonderwijs horeca)
Foto- Sam Pronk

De eerste kookworkshops hielden we al in 1992 bij Shell Nederland. We kregen een verzoek om een leuk teamuitje te verzorgen voor een afdeling die vanwege de hoge werkdruk elkaar nauwelijks kenden.
Een gewoon diner was te statisch en te beperkt. Nadat we de mogelijkheden hadden bekeken ontstond het idee om van de aanwezige catering keuken een geïmproviseerde kookstudio te maken.
Onder het genot van een hapje en drankje werden de meest fantastische gerechten bereid en werd het een onvergetelijke avond. Het nieuws verspreidde zich snel binnen Shell en de ene na de andere workshop werd succesvol verzorgd.
Daarna hebben wij in gehuurde keukens, studio's en bedrijfskantines honderden workshops door het hele land verzorgd. Telkens waren de deelnemers blij verrast met het positieve effect van zo'n workshop. Door het stijgende aantal vragen zijn we op zoek gegaan naar een eigen ruimte waar we zowel grote als kleine groepen kunnen ontvangen Kookstudio 25 is inmiddels, al 15 jaar, een begrip in Rotterdam.
Onze studio is geschikt voor allerlei gezelschappen voor zowel kookworkshops als vergaderingen, recepties, presentaties en evenementen. Regelmatig verzorgen we smaakpanels, werken we mee aan televisieprogramma's en instructiefilms voor onder andere Albert Heijn, film 2012 RTL 4, omroep MAX, TV Rijnmond en VPRO.

Smaakpanels:
In onze studio en op lokatie vezorgen wij regelmatig smaakpanels voor diverse multinationals en internationale opdrachtgevers.
Ook geven wij basistrainingen voor food professionals in het Nederlands en in het Engels.
We schrijven, ontwikkelen en testen recepten voor diverse fabrikanten van glutenvrij tot E-nummer vrij.
Maandelijks maken wij in opdracht van  P L M A een engelstalige video-item als "Chef Berry" voor PLMA live  .
Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen in onze studio, Kookstudio 25!


Foto's van de studio

contact

Telefoon: 010-418 38 26

Adres: Dovenetelstraat 25, 3053 JD Rotterdam

Open: 7 dagen per week op reservering

E-mail: [email protected]

bedrijfs- en bankgegevens